Det här med bloggen..

..alltså jag tycker det skulle va fett pinsamt ifall mina föräldrar skulle liksom börja läsa den & så.. därför är den lösenordsskyddad.

Men jag vet inte om jag kommer ha kvar den här.. Men ska ju starta en ny blogg. En blogg om politik. Kanske inte intresserar just er läsare men kan garantera att det finns många andra som vill läsa om de!

Iaf idag drog jag till sumpan träffade Felicia & Sara. Sen drog vi till hallonbergen & träffade Adam & Ibbe, den tredje kommer jag inte ihåg namnet på -.-'  Sen drog jag hem vid typ halv tio, eller...? Whatever.. nu är jag trött & ska kolla på ballar av stål. Puss

Juste, säger till er om mina nya blogg när den är uppe;-)


TO you my friend, felicia ! HAHHAHAHHA

  02 akon against the grain .mp3  
   
Found at bee mp3 search engine

Here weed gooooo

Hej, Sara här. Hade lust att blogga så bloggar härifrån Tiffanys blogg. Vi hörs någon vacker dag :)


Bloooondiiie:D

Hej, kom hem nyss! Som sgt jag färgade håret blondt igår. Eller ja blondt & blondt.. fick platinablond i hårbotten och bruna toppar. Men det var ett minne för livet. Sara & Felicia<3


Laddar upp mer bilder ikv, ska dra ut nu!:D

Byebye!

Mellanlanda lite hemma nu, men nu ska jag ut för kvällen. Ska nämligen köpa hårfärg. Hehe:$ Kommer massa bilder imorgon. Sover btw hos Felicia.. så vi hörs imorgon! 



åååh

Godmorgon!
Härlig idag, inte sant? Solen skiner & all snö är borta!...
Iaf skulle mött Felicia klockan 12, hon svara inte på mobilen heller. Så jag vet inte om jag ska gå dit, för tänk liksom om hon inte är där. Fett onödigt. Men fett kull ifall hon står där och väntar på mig. Haha synd. Men iaf Felicia om du ser detta ring mig, om du nu inte redan gått! Vi hörs...

EDIT: FIck tag på henne, måste ruuuusa!

Aaaww.. den bästa!

Felicia är fan den bästa jag har!<3


Min lärare rev sönder min uppsats;(

Hej på dig! Kom nyss hem från solna centrum. Var med Felicia & köpte ett par grejer. Visar sen! Sen hade vi bara allmänt kul & drev runt där. Kanske sover hos henne ikv!

Iaf när jag var i skolan, lämnade jag in en uppsats jag skrev igår - 3 sidor. Sen när jag ser att hon läser den i ca 10 sekunder, går jag ner. Sen kommer Felicia springandes efter mig men sönderrivna bitar som låg i papperskorgen. Gissa om jag vart ledsen!? O-M-G men sen tog jag modet & jag gick upp till henne & frågade varför och hon sa att hon inte hade någon andledning och bad om ursäkt. Men sen när jag visade henne alla bitar, blev hon jätte förvånad för hon sa att hon tydligen inte hade rivit sönder dem. Och felicia var helt övertygad om att hon hade gjort de. Så det blev en liten konflikt! Och ja.. Hon rev sönder den! Det låg till och med bitar kvar i pappers korgen! Nej, diss på det!


GAMMAL BILD.. ÅH